inSkaala 2013

Pietarsaaressa järjestetään perinteikäs sisä­lennätys­tapahtuma inSkaala 2013 lauantaina 26.10.2013 klo 10-20. Paikka on Tellus-halli, joka on 100 x 60 m jalkapallohalli. Tapahtuma on järjestetty vuosittain vuodesta 2004 alkaen.

Klikkaa isommaksi Klicka för större bild

Sisällä lennätettävät mallilennokit ja taitolento ovat pääteemana tässä tapahtumassa, mutta ohjelmassa on myös muitakin sisälennokkeja.

Tapahtumassa on kilpailuja radio-ohjatuille mallilennokeille ja taitolennokeille ja vapaastilentäville lennokeille. Katso tarkempi ohjelma.

inSkaala 2013

I Jakobstad, Finland ordnas ett stort inomhus­flygnings­evenemang, inSkaala 2013 lördagen 26.10.2013 kl. 10-20. Evenemanget ordnas i Tellushallen, som är en fotbollshall av 100 x 60 m storlek. Evenemanget har arrangerats årligen från 2004.

Huvudtema för dagen är inomhusskalamodeller och konstflygning, men det finns också friflyg- och andra slags inomhusmodeller på plats.

Klikkaa isommaksi Klicka för större bild

I evenemanget ordnas det tävlingar för radiostyrda skala- och konstflygmodeller och friflygande modeller. Se noggrannare program.

Klikkaa isommaksi Klicka för större bild

Olet tervetullut lennättämään lennokkejasi mukavassa seurassa. Ohjelmassa on runsaasti lennätysaikaa vapaaseen lennättelyyn kilpailujen ulkopuolella. Olet myös tervetullut katselemaan ja tutustumaan mielenkiintoiseen lennokkiharrastukseen. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Paikalla on saatavana kahvia ja pikkupurtavaa.

Klikkaa isommaksi Klicka för större bild

Du är välkommen att flyga dina modeller i ett trevligt sällskap. Det finns mycket tid för att flyga också utanför tävlingar. Du är också välkommen att bara titta på och bekanta dig med en intressant hobby. Åskådare har fritt inträde. På plats finns det en café med kaffe och snacks.

Nähdään inSkaala 2014 -tapahtumassa!

Vi ses på inSkaala 2014!


Pietarsaaren Seudun Osuuspankki
Pedersörenejdens Andelsbank Pietarsaaren Seudun RC-lentäjät
Jakobstadsnejdens RC-flygare

28.10.2013 webmaster